Petrolkémiai szivattyú

Petrolkémiai szivattyú

SZA / SZE típusú petrolkémiai folyamat szivattyú.

Termék részletek

Az SZA / SZE típusú petrolkémiai folyamatszivattyúk vízszintes, egyfokozatú, egyszívó és konzolos típusú centrifugális szivattyúk. API610 szabványnak, OH1 / OH2 típusúnak tervezték.Ez a szivattyúk sorozatát szigorúan a szabványnak megfelelően tervezték. szivattyú tartószerkezet, csapágy elrendezés, foglalási interfész, hűtés és mosás, üreg szerkezete stb. A terv ésszerűen javítja az alkatrészek egyetemességét, csökkenti a karbantartási időt és a pótalkatrészek számát vagy típusát, tartalék hőmérsékletet, rezgést, nyomásteszt interfészt, fokozza a a szivattyú intelligens monitorozása és a berendezés megbízhatósági együtthatójának javítása.Ez a szivattyú-sorozat jó hidraulikus teljesítménnyel, átfogó spektrummal, nagy hatékonysággal és kavitációgátlóval rendelkezik.A nagyszámú kísérleti adatnak a hidraulikus elemző szoftverrel kombinálva hidraulikus teljesítménye eléri a jelenlegi nemzetközi magas szintű.A különböző munkakörülményeknek megfelelően az OH sorozatú szivattyú sokféle szerkezettel van felszerelve A különböző konfigurációjú szivattyúk mindegyike rendelkezik API szabványos tömítőkamra-méretekkel, különféle tömítések kombinációs formáit állíthatja be.

paraméterek:

Normál: API610
Teljesítmény: 2,5 ~ 2600 m3 / h
Fej: ~ 300m
Nyomás: 5.0MPa
Hőmérséklet: -80 ~ 450C
Alkalmazás: A soros szivattyú alkalmas tiszta vagy részecskéket tartalmazó, semleges vagy maró hatású, valamint gyúlékony és robbanásveszélyes közegek szállítására. Széles körben használják petrolkémiai, szén-vegyiparban, olajfinomító üzemekben, különféle típusú erőművekben és különféle vízkezelő üzemekben.

Keresztmetszeti ábra:

1.A karosszéria burkolatát és a járókeréket az API610 meghatározott keménységével és távolságával szigorúan rögzített tömítőgyűrűk alakítják ki, hogy biztosítsák a hatékonyságot és a stabilitást, javítsák az élettartamot és csökkentsék a pótalkatrészek cseréjét
2.Center támogatás széles hőmérsékleti tartományhoz, 5,0 MPa tervezési nyomáshoz. A vákuumszerkezetet, a kettős terepi szerkezetet akkor alkalmazzák, ha a kimenet 80 mm felett van, az önkiegyensúlyozott sugárirányú erő csökkenti a forgórész eltérését.
3.API682 szabványos tömítéskamra méret, és a különböző tömítésformák konfigurálhatók a felhasználói igények szerint.
4.A csapágyhőmérséklet-mérés, az olajkamrahőmérséklet-mérés és a csapágyak rezgésmérésének felületei a felhasználói megfigyeléshez vannak fenntartva.
5.API610 szabványos csapágy-konfiguráció. Pár szögletes érintkező golyóscsapágy vagy pár kúpgörgős csapágy, valamint egy hengeres gördülőcsapágy viselő hátsó szerelése viselő radiális erővel és tengelyirányú erővel.
6.Választhatja a pormentes lemezt vagy a mechanikus olajtömítést. Ezzel hatékonyan megakadályozható a por belépése a dobozba, hogy megsérüljön a csapágy, és megakadályozza a kenőolaj szivárgását is, ezáltal javítva a csapágy élettartamát.
7.Auxiliary lábtartó --- szintén megszakíthatja a támaszt.
8.Olajos fröccsenő kenés a csapágyak kenését egységesebbé és megbízhatóbbá teszi; A hűtőbordák a dobozon kívül vannak elrendezve, hogy kiszélesítsék a hőt sugárzó területet és csökkentsék a csapágyhőmérsékletet.
9.A szivattyú burkolatának tervezési nyomása megegyezik a szivattyú testével, és a szivattyú burkolatának szilárdságát és merevségét szigorúan kiszámítják. A fenntartott hűtési (hőmegőrző) kamra miatt a szivattyút és a tömítést szélesebb mezőre kell felhordni.
10.Kiemelkedő hidraulikus modell teszi a szivattyút stabil, hatékony és magas anti-kavitációjúvá. Kiegyensúlyozott lyukszerkezet kiegyensúlyozza az axiális erőt; A járókerék anyája tokmánya biztosítja a reteszelést.


Az egyik vezető szivattyúgyártó és -szállító nagykereskedelmi testreszabott petrolkémiai szivattyút fog forgalmazni? Akkor azonnal kapcsolatba léphet gyárunkkal.

Vizsgálat