Petrolkémiai folyamat szivattyú

Petrolkémiai folyamat szivattyú

BA típusú petrolkémiai folyamat szivattyú.

Termék részletek

A BA sorozatú petrolkémiai folyamat szivattyú egyfajta kétvégű támogató centrifugálszivattyú, vízszintes típusú, egyszeri szívással, kettős szívással és hosszirányban osztva. Úgy tervezték, hogy az API610 szabvány szerint, BB1 típusú legyen. Ez a szivattyú-sorozat jó hidraulikus teljesítménnyel, átfogó spektrummal, nagy hatékonysággal és kavitációgátlóval rendelkezik. haladó szint.

paraméterek:

Normál: API610
Teljesítmény: 125 ~ 12000 m3 / h
Fej: ~ 220m
Nyomás: 2.5MPa
Hőmérséklet: -40 ~ 200ºC
Alkalmazás: Ez a szivattyúkészlet alkalmas tiszta vagy részecskéket tartalmazó, semleges vagy maró közegek szállítására. Alkalmas vízszállításban, vízkezelésben, mindenféle erőműben és petrolkémiai iparban.

Keresztmetszeti ábra:

1.A szivattyú fedelének és a szivattyú testének tervezési nyomása 2,5 MPa. Van fenntartva lyukak a magas pontú szellőzéshez és a tömítés öblítéséhez.
2.API682 szabványos tömítőkamra, és a különböző tömítésformák konfigurálhatók az üzemi körülmények és a felhasználói igények szerint.
3.API szabványos csapágy-konfiguráció, elválasztott szerkezet; az emelőcsavar megkönnyíti a karbantartást és a szerelést. A megőrzött rezgésmérés és a hőmérő furatai segítik a felhasználót az eszközök kiválasztásában. Vékony olajkenés.
4.Optimizált kettős szívókerék; hatékonyság, stabilizálás, magas kavitációs teljesítmény; önkiegyensúlyozó tengelyirányú erő.


Az egyik vezető szivattyúgyártó és -szállító nagykereskedelmi testreszabott petrolkémiai szivattyút fog forgalmazni? Ezután azonnal kapcsolatba léphet gyárunkkal.

Vizsgálat