Centrifugális pumpa

Centrifugális pumpa

BMRS sorozatú vízszintes többfokozatú centrifugálszivattyú.

Termék részletek

A BMRS típusú vízszintes többfokozatú centrifugálszivattyú kétvégű, vízszintes típusú, többlépcsős és egy héjú sugárirányban osztott centrifugálszivattyú. Ezt többrétegű, egyhéjú szegmentális szivattyúnak is nevezik.Ez az API610 szabvány szerint készül, BB4 típus.Ez a sorozat szivattyúház radiális diffúzor felépítésű, és a középső tartó vagy a lábtartó szerkezet a hőmérséklet szerint választható meg, a bemeneti és kimeneti elemek rugalmasan többirányúak, a felhasználói igények szerint elrendezve. Az első fokozatú járókerék és a másodlagos járókerék eltérő tervezési koncepcióval rendelkezik, figyelembe veszi a szivattyú kavitációs teljesítményét, ez utóbbi pedig a szivattyú hatékonyságát, amely miatt az egész szivattyú kitűnő kavitációval és hatékonysággal rendelkezik. A tömítőrendszer teljes mértékben összhangban van a centrifugálszivattyú és a forgó tengelytömítő rendszer API682 harmadik verziójával. Különféle formákat konfigurálhat. tömítő és öblítő hűtőrendszer, és mindenféle komplex körülményekhez illeszkedjen. Kiegyensúlyozó eszköz, ez a szivattyúk kiegyensúlyozó dobot fogadnak el.A kiegyensúlyozó dob felépítése jobban kiegyensúlyozza az axiális erőt, csökkenti a csapágy terheit, meghosszabbítja a csapágy élettartamát; mivel a csapágy rendelkezik önkenő és kényszerkenésű csapágyakkal, a szivattyú tényleges helyzetének megfelelően választhatunk egyet.

paraméterek:

Normál: API610
Teljesítmény: 20 ~ 900 m3 / h
Fej: ~ 1800m
Nyomás: 27MPa
Hőmérséklet: -80 ~ 210ºC
Alkalmazás: különféle tiszta vagy enyhén szennyezett, tűzveszélyes, robbanásveszélyes, semleges, erős maró hatású anyagokat szállíthat, és főleg hűtési vagy fűtési rendszerekben, kazán betáplálóvízében, kondenzvízében, vízkőtelenítésben és általános ipari alkalmazásokban használják.

Keresztmetszeti ábra:

1.Konfigurált ventilátor hűti a csapágydobozt.
2.A szögletes, kúpgörgős csapágy szembenézve garantálja a csapágy teherbíró képességét, és kerülje el a csapágy túlmelegedését. Vékony olajkenés.
3.A láb felszerelése, bemenete és kimenete a felhasználói igényeknek megfelelően eltérő választási lehetőségeket kínálhat, amelyek kényelmesebbé teszik a telepítést.
4.Axiális erő elfogadja a kiegyenlítő dob + a kiegyenlítő dob kabát szerkezetét. Egyszerű szerkezet és jó egyensúlyi hatás.
5.Minden kopógyűrű, közbülső persely és fojtószelephézag nem-okkluzális párosító anyagokat használ, amelyek nagy keménységgel rendelkeznek. A felületi kezelés révén nagyobb keménység érhető el, így a koptató közegek, például a szilárd részecskék továbbadódnak.
6.A járókerék tengelyét úgy kell elhelyezni, hogy megőrizze a telepítési helyet annak érdekében, hogy a hőmérséklet változása közben csökkenjen a tengely deformációja. A teljes rotor dinamikus egyensúly vizsgálatot végez a rotor stabilitásának biztosítása érdekében.
7.A másodlagos járókerék nagyobb hatékonysági mutatóval rendelkezik, az egész termékcsaládnak megvan a maga előnye a nagy hatékonyság és az energiamegtakarítás.
8.Az első fokozatú járókeréket külön tervezték, magas kavitációellenes teljesítménygel.
9.API682 szabványos tömítőkamra, és a különböző tömítésformák konfigurálhatók az üzemi körülmények és a felhasználói igények szerint.
10. Az egyszeres mechanikus tömítés vagy a dupla mechanikus tömítés jobb tömítéshatást eredményez.
11.A radiális hengeres gördülőcsapágy radiális terhelést viselhet.
12.Tisztítsa meg a porálló lemezt. Ezzel hatékonyan megakadályozhatja a por bejutását a dobozba, hogy megsérüljön a csapágy, és megakadályozza a kenőolaj szivárgását is, ezáltal javítva a csapágy élettartamát.


Vizsgálat