Üdvözöljük a 14th China (Shanghai) International Forging Expo-nál.

A JINLUN Megmunkáló Kovácsolás Kft. A Kínai (Shanghai) Nemzetközi Kovácsoláskiállításon mutat be 2018. és 03. 03. között. A kiállítás ideje alatt a JINLUN megmutatja a rozsdamentes acél kovácsolt termékek, az alumínium kovácsolások, a forgácsolt kovácsolások, a precíziós kovácsolások és a CNC megmunkált részek termékeit. Mi lesz az E7 D026, szívesen várjuk, hogy látogassa meg standunkat.

A látogatás időpontja : 01-től 03-ig, 2018. november (csütörtöktől szombatig)

Cím : Shanghai New International Expo Center. (No.345 Longyang Road Shanghai)

Állomásunk: Hall-E7 D026.

 

A Kínai Nemzetközi Kovácsolás Expo bemutatása.

A 2005-ben alapított "Kínai (Shanghai) Nemzetközi Kovácsolás Kiállítása" sikeresen 13 alkalommal sikerült, a kiállításokon pedig kovácsolt, kovácsolt karimák, gyűrűk, kovácsolt anyagok, kovácsolt berendezések és kovácsolt tartozékok, stb. professzionális és hiteles márkakiállítás magas szintű specifikációval a fejlesztés révén. A nemzeti politika felhívására reagál, támogatja a vállalkozásokat az innovatív, hatékony és zöld Kovácsolás útján, és előmozdítja az ipar tudományát és egészségét, valamint a harmonikus fejlődést a természettel és a társadalommal aktívan.

A 14. kínai (Shanghai) Nemzetközi Kovácsolás Kiállítás a Shanghai New International Expo Központban kerül megrendezésre 1-3. Meghívja a hazai és tengerentúli kovácsolt gyártókat és az anyagok és berendezések óriását, hogy új termékeket, új technikákat és új berendezéseket mutasson be a "nemzetközivé, professzionális és magas szintű" követelményeknek megfelelően, ezzel segítve az iparág vezetőit a globális Az iparági láncok kovácsolása és az egyablakos beszerzési platform létrehozása a termékek, anyagok és berendezések számára a látogatók számára!

Kérjük, keressen többet a kovácsolt kiállításról a www.csfe-expo.com/hu címen .

 

A JINLUN megmunkáló kovácsolás Kft. Bevezetése

A JINLUN az acél, a rozsdamentes acél és az alumínium kovácsolt termékek szakértője, beleértve a kovácsolt és hengerelt gyűrűket, a kovácsolást, a szabad forgácsolást és a CNC megmunkálási szolgáltatásokat.

 

A vevő az alapvető üzleti tevékenységünk. A prouductjuk elsősorban az európai országokba exportál.

 

További részletekért keresse fel weboldalunkat: www.eamachine.com .

1.jpg