Slew Slew Ring Gyűrűs csapágyak

Cégünk 50 mm és 5000 mm közötti méretű hajtókar gyűrűs csapágyak gyártásával foglalkozik. A gyűrűket különböző formákban és szerkezetekben állítják elő, azaz egy-, kettős- vagy hármas soros görgős és golyóscsapágyak. Az ügyfél igénye szerint forgatható gyűrűket is ...

Termék részletek

Cégünk 50 mm és 5000 mm közötti méretű hajtókar gyűrűs csapágyak gyártásával foglalkozik. A gyűrűket különböző formákban és szerkezetekben állítják elő, azaz egy-, kettős- vagy hármas soros görgős és golyóscsapágyak.

Az ügyfél kérésére belső vagy külső fogaskerékfogatú forgatógyűrűket is előállíthatunk. Alkalmasak különböző építési és bányászati gépek, emelők, daruk, kotrógépek, csónakdaruk, pótkocsik, csuklós buszok, szélturbinák és sok más szerkezet felállítására.

A forgó gyűrűket kizárólag kiváló minőségű acélból készítik, és a forgó gyűrűket híres gyártók szállítják. A gyártást kiváló minőségű CNC gépeken végzik. Az összes elforgatható gyűrű az alapvető szabványnak és minőségnek megfelelően készül.


A nagyméretű, személyre szabott forgógyűrűs gyűrűs csapágyak nagykereskedelemre készülnek az egyik vezető megmunkált termék gyártótól és szállítóktól? Ezután azonnal kapcsolatba léphet gyárunkkal.

Vizsgálat