A Cam Gear Square íves hajtótengelyek

A megrendelő rajzai és igényei szerint gyártunk különböző típusú tengelyt. A tengelyek típusai: Hajtóműtengelyek, csuklós tengelyek, hidraulikus tengelyek, négyszögletes tengelyek, bütyköstengelyek stb. A tengelyek fajtájú rudakból vagy forgácsokból készülnek, a fő anyagok rozsdamentes acélok, szénacélok, ötvözött acélok, ...

Termék részletek

A megrendelő rajzai és igényei szerint gyártunk különböző típusú tengelyt.

A tengelyek típusai: Hajtóműtengelyek, csuklós tengelyek, hidraulikus tengelyek, négyszögletes tengelyek, vezérműtengelyek stb.

A tengelyek fajtájú rudakból vagy forgácsokból készülnek, a fő anyagok rozsdamentes acélok, szénacélok, ötvözött acélok stb.

A hidraulikus tengelyek kiemelkedései: A kovácsolt, precíziós megmunkálású, CNC menetvágás, mély lyukak, nagynyomású szerszámok bezárása.

A tengelyeket elsősorban traktorok, teherautók, szelepek, hidraulikus alkatrészek, hidraulikus gépek, építőipari gépek, turbinák és egyéb gépek használják.

Megmunkálási képességek: Normál vágás, esztergálás, marás, fúrás. CNC vágás, esztergálás, marás, fúrás, menetvágás, köszörülés, hobbing stb.


Meg fogsz vásárolni a testreszabott bütyköstengelyes négyszögletes hajtótengelyeket az egyik vezető megmunkált termék gyártótól és szállítóktól? Ezután azonnal kapcsolatba léphet gyárunkkal.

Vizsgálat