A hűtési mód a megmunkált termékek megalakulása után

A megmunkált termékek után hűtési üzemmód jön létre

A feldolgozott megmunkált termékek a feldolgozó üzem kovácsoló berendezésének külső erőjével alakulnak ki, hogy bizonyos formájú, méretű és mechanikai tulajdonságokkal rendelkező megmunkálási eljárást kapjanak. Ezután le kell hűlni a megmunkált termékek feldolgozása után, így ma bemutatunk néhány hűtési módszert a shanxi yongxin nyersfeldolgozó megmunkált termékek gyárára.

Magas szénacél és magas ötvözetből készült acél anyag feldolgozás Megmunkált termékek kovácsolás után kialakítása, annak érdekében, hogy megakadályozzák a felület repedés után kovácsolni hideg előtt kemence, kemence hűtés, hideg vagy eltemetett homok sütés lassú hűtés, majd a hőkezelés időben.

A feldolgozott megmunkált termékek rozsdamentes acélt kell kovácsolni és azonnal belépni a vízbe. A cél a lehető legrövidebb időn belül megtartani a gabona méretét, és nem növekedni. Ugyanakkor nem kíván több belső szervezetet vagy minőségi pont kicsapódást, majd szilárd megoldást feldolgozni.

Minden más hagyományos, közepes és alacsony szén-dioxid-kibocsátású acélból és közepesen alacsony ötvözetből készült acélfeldolgozó megmunkált termékeket kovácsolás után léghűtéssel kell ellátni. A cél az, hogy a hűtőfelület egyenletes és egységes legyen, hogy megakadályozza a gabona növekedését és keverését, könnyen azonosítható legyen. Fekete fém feldolgozott Megmunkált termékek töltés előtt hőkezelés a felületi hőmérséklet nem kevesebb, mint 50 ℃, megakadályozzák a fehér foltok.

Horganyzott feldolgozás A megmunkált termékek számos anyagból állnak, a feldolgozást végző megmunkált termékek leggyakrabban használt anyaga: 40 cr, 42 crmo, 20 crmnmo, 20 crmnti, 42 crmo, 40 cr kovácsolt felszerelés a daruiparban, Megmunkált termékek, 20 crmnmo, 20 crmnti kovácsolt hajtómű használt mechanikus sebességváltó, kicsi tulajdon nélküli (referencia). A fogaskerekek a leginkább szükségessé teszik a fogaskerekek minőségének javítását, a hajtómű hőkezelésének keménysége 38 és 42 HRC között a legmagasabb teljesítmény elérése érdekében, a 42 crmo szívósság jobb, mint 40 cr, mivel a korábbi keményedés jobb hőkezelést, a kontaktust és anyagát nagyon nagy. Ugyanez a keménység ereje nagyon közel van. A 40Cr optimális teljesítményének szakítószilárdsága négyzetméterenként 60-75 kg / mm, a kitermelési szilárdság pedig 35-55 kg / mm. A 42CrMo szakítószilárdsága 110 kg / mm négyzet, és a hozam szilárdsága 95kg / mm. A 42CrMo teljesítménye nyilvánvalóan jobb, mint a 40Cr.

A 40Cr anyag jó keményedési tulajdonságokkal rendelkezik, és 28 ~ 60 mm átmérőjű, 28 ° C-os átmérőjű edényben keményedhet, és az olaj 15 ~ 40 mm átmérőjű. A beállítás után az anyag jó átfogó mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik, és jó kis szakítószilárdságú és alacsony hőmérsékletű ütésállósággal rendelkezik. A 40Cr sebességváltó feldolgozású megmunkált termékeket általában nagyfrekvenciás kipörgéssel vagy nitrifikálással kezelik a minőség feldolgozása után. Ha a keménység 174 ~ 229HBS, a vágási feldolgozási teljesítmény jobb, a relatív vágási feldolgozás 60%, és a feldolgozott 40Cr anyagú megmunkált termékek széntartalmát kb. 0,40% -ban tartják, annak érdekében, hogy az acél jó szilárdság és szívósság. A Cr elem hozzáadása elsősorban az acél keményedésének javítására irányul. A felmelegedés során a Cr elem teljesen szilárd a feldolgozott megmunkált termékek testében, és javítja az acél keményedését. A kioltás után a Cr elem szilárd oldata megerõsíti a mátrixot és javítja a mátrix temperálási stabilitását. A magas hőmérsékleten történő temperálás során néhány Cr elemet diffundálnak a mátrix szövetekből a kicsapódott karburált karburáló testhez (Cr, Fe) 3C.

A 42CrMo fogaskerekek széntartalmát kb. 0,42% -ban tartják, ami biztosítja, hogy az acél jó szilárdsággal és szívóssággal rendelkezik. A Cr és Mo elemek hozzáadása elsősorban az acél keményedésének javítására irányul. A kioltás és a melegítés során a Cr és a Mo elemek teljesen szilárdak a feldolgozott megmunkált termékekben az acél keményedésének javítása érdekében. A kioltás után a Cr, Mo elem szilárd oldatát erősíti a mátrix szervezet, és javítja a mátrix visszatérési stabilitását. A magas hőmérsékleten végzett temperálás során néhány Cr és Mo elem diffundálódik a mátrix szövetekből a kicsapódott karburizált karburáló testbe (Cr, Mo, Fe) 3C. A Mo elem kiegészítése kiküszöböli a temperamentum törékenységét. Kis mennyiségű Ni elem hozzáadása növelheti az acél szívósságát.