A karimák hideg kovácsolása és forró kovácsolása más

A karimák hideg kovácsolása és forró kovácsolása eltér

A forró karmántyúk: a forró kovácsolás a deformálódás és a deformálódás ellenállása miatt nagyon kicsi, ezért a komplex nagy karimák alakját kovácsolhatjuk. A nagy pontosságú karimák eléréséhez 900-1000 ℃ hőmérsékleti mező meleg kovácsolási feldolgozással. Ezenkívül figyeljen a forró kovácsolási munkakörnyezet javítására. A kései élet kovácsolása (2-5 ezer kovácsolás, 1-2 millió meleg kovácsolás, 2-5 millió kovácsolás), szemben a többi hõmérsékleti kovácsolással, de a szabadság mértéke alacsony. A forró kovácsolt karimák célja hogy csökkentse a fém deformálódási ellenállását, csökkentve ezzel a rossz anyag deformálódásához szükséges kovácsolási nyomást, így a kovácsolt berendezések űrtartalma jelentősen csökken; az acélöntvény öntvényszerkezete megváltozik, az átkristályosodás, a durva öntött mikroszerkezet kis részecskékké alakul, és csökkenti az öntött szerkezetek hiányosságait, javítja az acél mechanikai tulajdonságait;

A karimák hideg kovácsolása kis méretű változás a karimák méreténél alacsony hőmérsékletű kovácsolásnál. A 700 ℃ alatt kovácsolás, a képződés a kevésbé oxid, és a felszín nélkül dekarbonizáció jelenség. Ezért mindaddig, amíg a deformáció az alkotó energia tartományában lehet, a hideg kovácsolás könnyedén jó dimenziós pontosságot és felületi felületet eredményez. Mindaddig, amíg a jó hőmérséklet és a kenési hűtés ellenőrzése, a meleg kovácsolás alatt 700 ℃ is nagyon jó pontosságot kap. Hideg kovácsolás, hideg extrudálás, hidegvágás és egyéb műanyagfeldolgozás együttesen. A hideg kovácsolás az anyag átkristályosítási hőmérséklete az öntési folyamat alatt, a visszanyerési hőmérséklet a következő kovácsoláshoz. A nyers hab szokása a kovácsolt kovácsoláshoz ismert, mint hideg kovácsolás. Hidegen kovácsolt anyagok többnyire deformációs ellenállás szobahőmérsékleten kicsi, jobb műanyag alumínium és néhány ötvözet, réz és néhány ötvözet, alacsony szén-dioxid, szénacél, alacsony ötvözetű szerkezeti acél. A hideg kovácsolás a felületi minőség, a nagy dimenziós pontosság, kicserélheti a vágást. A hideg kovácsolás erősítheti a fémeket és javíthatja a karimák erősségét.

A hideg kovácsolás technológiájának fejlesztése elsősorban a magas hozzáadott értékű termékek fejlesztése, a termelési költségek csökkentése, ugyanakkor folyamatosan a vágás, a porhidratálás, az öntés, a forró kovácsolás, kombinálva összetett folyamatot alkotva.

Most sokan érintkeznek a karimákkal, de nem tudják, mi a végén a karimák, mi a dolog, a karimák jelenik meg az emberek életében mindenütt, a részleteket részletesen megmagyarázni, a karimák használatát és a kapcsolatot út. A karimák csatlakozása két csövet, szerelvényt vagy berendezést helyez el, amelyeket először a karimákra rögzítenek, a két karimázás között, valamint a Karimák párnával, amelyek össze vannak csavarva a csatlakozás befejezéséhez. A néhány szerelvénynek és felszerelésnek saját Flangessnek kell lennie, de a karimákhoz is tartozik kapcsolat. A karimák csatlakoztatása fontos módja a csővezeték építésének. A karimák könnyen kezelhetők, képesek ellenállni a nagyobb nyomásnak. Az alábbiak megegyeznek a "

Az ipari csővezetékekben a karimák csatlakoztatása rendkívül széles. A családban a csőátmérő kicsi, alacsony, nem látja a karimacsatlakozást. Ha egy kazánházban vagy termelési helyszínen van, tele Flangesd csövekkel és berendezésekkel. A csatlakozó típus szerint A karimák csatlakozó típusai a következőkre oszthatók: lapos lapos hegesztés Karimák, nyaki lapos hegesztéssel Karimák, nyakhegesztéssel Karimák, aljzathegesztés Karimák, menetes karimák, karimák fedele, nyakhegesztő gyűrűvel Laza karimák, lapos hegesztőgyűrű laza Karimák, gyűrűs horony Karimák és karimák fedele, nagy átmérőjű lapok Karimák, nagy átmérőjű magas nyakú Karimák, karakteres vaklemez, csavarhúzó gyűrű laza Karimák.