Tíz ellenintézkedések-hoz növel-a készségek a hegesztett nyomástartó edények

(L) az automatizált hegesztési oldalon kell adni néhány figyelmet. Trend szempontból nagyobb volumenű szállítási korlátozások által az eszköz vezet Hegesztési munkák bent a gyárban, mert néhány átkerülnek az építkezés. Ponthegesztés szegény üzemi környezetben, például nem használ automatikus hegesztéstechnika, úszó Szintjelző korlátozza a zavartalan haladás a másik munkáját.

(2) szerint a tényleges üzleti, amennyire csak lehetséges bevezetése számos speciális hegesztőberendezés, hatékony használja a hegesztési eljárás, csökkenti a költségeket és hatékonyságának javítása.

(3) a CO felgyorsítása: MIG alkalmazás a nyomás hajó hegesztés, hogy támogassa a hatékony, alacsony költségű CO hegesztő munka jóval: védőgázas ívhegesztés.

(4) az előkészítő munka, hegesztés, mint az anyag pontosság, minőség, domborulatok állítsa nagyobb az igény a minőségi. Mint a CNC vágás, domborulatok, forgácsolás, automatikus szakértői csoport. Jól előre, az előkészítő munkálatokat, a bővítés a lefedettség automatikus hegesztéstechnika feküdt egy szilárd alapot.

(5), hogy aktívan vegyenek részt az új technológiák, új technológiai kutatásra és fejlesztésre, az élvonalban, hegesztés, nyomástartó edény elfoglalni a magas földre.

(6) a lépést tartani az új trendek az anyagok, nyomástartó edények, és kutatási hegeszthetőség megerősítése.

(7) a releváns kutatóintézetekkel kombinált, számítógépes technológiával kifejlesztett nyomástartó edény, feldolgozóipar, szakértői rendszer, mint például a számítógéppel segített folyamat értékelése, számítógéppel segített a hegesztési minőség-ellenőrzés, számítógéppel segített elkészítése hegesztéstechnika hegesztő.