Nyílt Die Kovácsolás Tudás Tanulás

Open Die Forgings tudás tanulás

A kovácsolási eljárás olyan módszer, amelynek során egy kovácsológép segítségével műanyag alakváltozást hoznak létre egy fémhomlokzathoz egy bizonyos mechanikai tulajdonsággal rendelkező megmunkálási eljáráshoz, bizonyos alakú és méretű kovácsoláshoz, kovácsoláshoz (kovácsoláshoz és lyukasztáshoz). két fő összetevő.

Deformációs hőmérséklet

Az acél átkristályosítási hőmérséklete körülbelül 727 ° C, de általában 800 ° C-ot használnak felosztóvezetékként, a forró kovácsolás nagyobb, mint 800 ° C; 300 és 800 ° C között meleg kovácsolásnak vagy félig meleg kovácsolásnak nevezik.

Üres

A nyersdarab mozgása szerint az Open Die Forgings szabadon kovácsolható, felborult, extrudált, kovácsolt, zárt kovácsolásra, zárt zavarokra osztható.

1, szabad kovácsolás Az ütközés vagy a nyomás alkalmazása, hogy a fém a felső és az alsó vas (üllő) között a deformáció és a szükséges kovácsolások megkapásához, vannak kézi nyitott kések és mechanikus kovácsolás kétféle kovácsolt.

2, kovácsolás. A kovácsolás nyílt késekkel és zárt kovácsolással van felosztva. A kovácsolás egy bizonyos alakjánál a fémnyomok deformálódnak és kovácsolnak, de hideg kovácsolásra, roll kovácsolásra, radiális kovácsolásra és extrudálásra osztják és így tovább.

3, zárt kovácsolás és zárt zavar, mert nincs vaku, az anyagok felhasználása magas. Egy folyamat vagy néhány folyamat befejeződhet a komplex kovácsolás befejező. Blokkolás hiányában a kovácsolás erőssége csökken, és a kívánt terhelés csökken. Meg kell azonban jegyezni, hogy az üres nem lehet teljesen korlátozott, amelyhez szigorúan ellenőrizni kell a vak térfogatát, ellenőrizni kell a kovácsolószerszám viszonylagos helyzetét és a kovácsolási méréseket, valamint a kovácsolás meghaladásának csökkentésére irányuló erőfeszítéseket.

A kovácsolás meghal

A kovácsolási mozgásmód szerint a kovácsolás önhordó hengerekből, kovácsolásból, kovácsolásból, keresztkerekes hengerlésből, gördülőgyűrűből és hajlékony gördülőbői és így tovább osztható. A kardántengely, a kovácsolt kovácsolás és a gördülőgyűrű is felhasználható a kovácsolás feldolgozásához. Az anyag felhasználásának javítása érdekében a tekercselés és a hengerlés hosszúkás anyagként használható a feldolgozás előtt. És ugyanaz a forgó kovácsolás szabad formázása is része az alaknak, és előnye a kovácsolás méretéhez hasonlítható, a kisméretű formában a nyitott formázóerő is megvalósítható. Ideértve a szabad kovácsolást ebben a kovácsolási eljárásban, az anyag feldolgozását a formázó felületről a szabad felületi terpesztés közelében, ezért nehéz pontosságot biztosítani, így a kovácsolás és a kovácsolás folyamata számítógépes vezérléssel alacsonyabb Az öntőformákból kialakított erőből összetett alakot, nagy pontosságú termékeket, például sokféle fajtát, nagy méretű turbinacsapot és más forgácsolást gyártanak. Mould kovácsoló berendezések szerszámmozgás és a szabadság mértéke nem konzisztens, az jellemzői a deformáció az alsó holtpont deformáció, öntés kovácsolás berendezés lehet osztani a következő négy formában:

1, korlátozza a típusú kovácsoló die erő: hidraulikus közvetlen hajtás csúszka hidraulikus gép.

2, kvázi-lökethossz határ: a hidraulikus meghajtó hajtókar kapcsolódási mechanizmusa a hidraulikus gép.

3, lökethossz határ: hajtókar, összekötő rúd és ékmozgató mechanizmus a mechanikus prés csúszkájának meghajtására.

4, az energiahatár: a spirális és súrlódó prés csavarmechanizmusa.

Hidraulikus prések nagy teherbírású üzemmódja A nagy pontosság elérése érdekében ügyelni kell a túlterhelés, az ellenőrzési sebesség és az öntőforma pozíciójának megakadályozására az alsó holtponton. Mivel ezek hatással lehetnek a kovácsolásokra, az alak pontosságára és a halálozásra. Ezenkívül a pontosság megőrzése érdekében ügyelni kell arra, hogy a csúszópálya síneket állítsa be, hogy biztosítsa a merevséget, állítsa be az alsó holtpontot és a segédátvitelt és egyéb intézkedéseket.

Slider

A csúszka függőleges és vízszintes mozgása mellett (az öntőformák kovácsolásához, kenéséhez és alkatrészeinek nagy sebességű előállításához) a kompenzáló eszköz használata is lehetséges

Sima Open Die Forgings az első nagy méretű lemeztermékekből, hogy növelje az irányt az egyéb sportok számára. A fenti tényezők eltérőek, a szükséges kovácsolóerő, folyamat, anyaghasznosítás, gyártás, dimenziós tűrések és kenési hűtési módok eltérőek, ezek a tényezők szintén befolyásolják az automatizálás szintjét.