Autó nagy kovácsolt kovácsolás hőkezelés után az enyém

Veszélyességének fehér pont fehér pont 1.1 egy belső repedések az acél acél, szilárd állapotban magas hidrogén-tartalom hidrogén okozta, az acél lesz rideg, lényegében, a fehér foltok is törékeny hiba. A fehér foltok jelenléte úgy, hogy a mechanikai tulajdonságok, az acél, különösen a drasztikusan csökkentett keresztirányú alakíthatóság és szívósság, vált a legveszélyesebb forrás törés, súlyosan érintő, a teljesítmény és az élet része. Ezért a kovácsolás, miután a fehér pont, a kovácsolás le kell selejtezni.

1.2 morfológiai fehér pontok hosszanti irányban a törési felület a kovácsolás jelennek meg, mint az éles szélek, kerek vagy ovális ezüst-fehér foltok; kis nagyítással a keresztirányú példányai, mint kis hajszálvékony kiváló, néhány millimétert, a legnagyobb tíz milliméter hosszú.

1.3 feltételei és fehér foltok együttes hatása alatt alkotó hőmérséklet, kovácsolás, acél és hidrogén stressz (stressz deformáció, hőfeszültség, szervezeti stressz, különösen a stressz) után készített elő. Fehér foltok hőmérséklet hűtik egy üres kovácsolás mintegy 250 ℃ szobahőmérsékletre viszonylag alacsony hőmérséklet ezen a tartományon.

1.4 hangsúlyozza a hidrogén és a fehér foltok az irodalom kialakulása közötti kapcsolatot [2 szerző rámutatott: "az acél tartalmazza a megfelelő mennyiségű hidrogén szükséges előfeltétele a fehér foltok kialakulását, belső stressz jelenléte elősegítheti a fehér foltok hatását, kialakulását, így túltelített hidrogén tartalom, hogy készítsen fehér pöttyökkel"bűnös" , míg a belső feszültséget "cinkosa". "nagyon alapos, elmondani, hogy a kapcsolat a két fehér foltok.