A kovácsolások toleranciájának javítása

A kovácsolások toleranciájának javítása

A forgácsokat széles körben használják gépek, energia, kompresszorok, offshore olaj gépek és egyéb területeken. A kovácsolás alakja összetett, a falvastagság méretbeli változásai, a röntgenfelvétel, rendszerint meg kell vizsgálni az ismételt expozíciós területet, javítani kell, vagyis a radiográfiai tolerancia javítása érdekében a fő intézkedések:

1. Kovácsolja a terület területét

A kovácsolás geometriái összetettek és a keresztmetszeti méret nagyban változik. A radiográfiai felismerés az átlátszó terület toleranciáján alapul, amely optimalizálja a folyamat paramétereit és csökkenti a járatok számát. Ez: a sugárzási mező teljesítése és a feltételek hosszának áthaladása a lehető legnagyobb mértékben a normalizáció érdekében; a régió ugyanolyan vastagsága ugyanabba a filmbe van osztva egy átvitelre; a régió vastagsága, a filmtolerancia és a további filmtechnológia használatával, hogy maximalizálja az átmenő hosszt, hogy csökkentsék a passzolás számát; a szimmetrikus terület vastagsága esetén a többszörös film expozíciójának szimmetriája.

2. A sugárforrás jellemzőinek alkalmazása

A leggyakrabban használt sugárforrások főként χ-sugárzó gép, γ forrás és gyorsító, a vastagság alkalmazása és a különböző előnyök használata. A χ-sugárgépet elsősorban a forgácsok vékony falú területének behatolására használják, és az áttetszőség jobb, mint a γ-ray. A γ-forrás jobban alkalmazható egy bizonyos komplex üreg-behatolás vizsgálatára, és kerületi irányban is ki lehet téve. A gázpedál fő jellemzői az energia, az áthatoló teljesítmény, a rövid átmeneti idő, a nagy hatékonyság, a széles fotóvastagság-tolerancia.

3. Multi-chip technológia használata

A többfilmes technológia a sötét zsákban ugyanabban az időben két vagy több fényérzékeny sebességgel készül ugyanazon vagy különböző filmekhez az átvitelhez, a sötétség jófokú konzisztenciája van. Ha a filmet a film fényességének különböző vastagsága alá helyezzük, a film vastagsága révén a film nagy sebességével megfigyeljük az értékelést, a film kis részének vastagsága révén, amelyek kevés érzékenységgel rendelkeznek a film megfigyelésére ; Bag a két film azonos sebességgel kell fényképezni, a vastagsága a helyét a két film lehet egymás alá a megfigyelés és értékelés, a vastagsága a kis alkatrészek egy megfigyelés.

4. Vastagság kompenzáció és árnyékolás

Sok Kovácsolás alakú komplex, a vastagságkülönbségen keresztül, a nagy energiájú röntgen gyorsító használata a passzban gyakran elégíti ki a filmszivárgás képességét, de növeli a filmködöt is, lesz "éles erózió" jelenség; a termelés meghatározott részei szerint A kompenzációs blokk és a szükséges árnyékolási intézkedések, csökkentheti a negatív fekete film és a "szél erózió" hatása, növeli a film tolerancia, javítja a film tisztaságát.

A továbbfeldolgozó ipar Kovácsolás iránti kereslet szerkezete jelentősen megváltozik. A Forgingss iparági keresletéből az autóforgalmazás az autótermelés egynegyedét tette ki, és a Forgingss változások teljes összegének szerkezeti változásai igen nagyok; mindenféle csőszerelvény 12,2% -ot tett ki.

Bár Kína máris valóságos Forgings hatalom, de Kína Forgings termékminősége és a nemzetközi fejlettségi szint nyilvánvaló különbség. A termékminőség mutatóinak nagy része szakaszos rés, a kevésbé innovatív utánzat. Néhány termékminőségi szabvány maga is egyértelmű különbség. Az egész folyamat kontroll rossz, jó időeltolódás, a hiánya a minőség és a stabilitás.

A termék értékesítése lassan elősegíti egy részét a kínai Forgings vállalatok játszott árháború, a hullámosság, és hamarosan az árháború a kínai low-end forgings termelési területek gyorsan elterjedt, hogy az egész Kína low-end Forgings termékek piaca füst töltött .

A nyersanyagok kettős növekedése és a munkaerőköltségek esetében a Kínai Kovácsoltvas iparág esetében nincs árnövekedést elérő haszonkulcs, nem beszélve arról, hogy a termék értéke nagyon alacsony, kisméretű kovácsolt gyártók. A low-end Kovácsolt gyártók előmozdítása érdekében az alacsony árú kovácsolás túlkapacitás miatt ismételten csökkentette az árakat, a jelenség homogenizálása komoly. A fenti két tényező vezetett a kínai low-end Forgings termelési vállalkozások nagyszámú backlog Kovácsolt termékek, annak érdekében, hogy csökkentsék a leltár nyomása, üt ellenfelek, low-end Forgings termelési vállalkozások játszott árháború, vagy még alacsonyabb, mint a költség ár zavaros versenyt végez.

Kovácsolt vállalkozások, mint a mérgezés szomjúságos verseny nem csak zavarja a normál kínai Forgings piaci rend, hanem felgyorsította a saját fogyási aránya.