A karimák feldolgozása inkább hajlamos a problémákra

A karimák feldolgozása inkább hajlamos a problémákra

A karimák kovácsolási feldolgozása a fémlemez fűtési hőmérséklete túl magas vagy a magas hőmérsékletű fűtési zónában, hogy túl hosszú maradjon, a kemence oxigénje és más oxidáló gázok behatolnak a fémrácsok és a vas, a kén, a szén és más oxidáció közötti résbe. a megolvadt oxid-kopolimer kialakulása, a szemcsézettség közötti kapcsolat elpusztítása, hogy a műanyag élesen csökkenjen. Komoly fém égetéséhez távolítsa el a durva anyagot, amikor a fény a repedésen megüt, húzza a hosszú időt az égő repedésekben.

A sárgaréz repedt a karimák kovácsolásán. Nagy teljesítményű megfigyelés, a világos sárga réz (vagy réz szilárd oldat) a szemcseméret-eloszlás mentén. Amikor a karimákat ürítjük, például a maradék réz-oxidot a kemencében, az oxidált acélt magas rétegben szabad rézre redukáljuk, és az olvadt acélatomok az ausztenit szemcsék határán húzódnak, gyengítve a szemek közötti kapcsolatot. Ezenkívül, ha az acélban lévő rézmennyiség nagyobb [> 2% (tömegtöredék)], mint például az oxidáló atmoszférában történő hevítés, rézzel gazdag réteget képez a vas-oxid alatt,

A túlmelegedés és a túlmelegedés között nincs szigorú hőmérséklethatár. Általában a szemcsés oxidációra és az olvadási tulajdonságokra az égetés meghatározásához. Szénacél esetén, amikor a szemcseszéret olvad, súlyos oxidáló acél (nagy sebességű acél, Cr12 acél stb.) Az égetésnél, a gabonakezelés miatt a halcsontok megolvadnak. Amikor az alumínium ötvözet égett gabonát határ olvadási háromszög és újra olvadó labdát, és így tovább. Az égetés után kovácsolás gyakran nem menthető meg, el kellett törni.

Az integrált karimák karima csatlakozás. Is tartozik a nyakhoz egy pár acélcső karimával. Anyag szénacél, rozsdamentes acél, ötvözött acél és így tovább. A különböző hazai szabványokban, az IF-vel, hogy képviselje az összes karimát. Nagynyomású csövekben használják. Gyártási folyamat kovácsoláshoz. Az általános karimák, amelyek 11 precíz megmunkálási folyamatot használnak, a felület sima és sima, megfelelhetnek az amerikai ASME szabványnak, a német DIN szabványnak, az EU-címkének, a japán szabványnak és a kínai szabványnak az egyedi gyártáshoz.

A nyakcsigás hegesztéssel A karimák és az összes karimahegesztés hegesztéssel, hosszú nyakkal van ellátva, hogyan nézzen ki a nyak és a karok közötti különbség használatától, a teljes karimacső vége, mint a csavarhúzó karimák cső vastagsága, a teljes karimák átmérő mellett PN1.6MPa, DN450 a többi fölött azonosak a névleges átmérővel. A nyak magasságának általános karimája magas, a falvastagság vastagsága viszonylag vastag, a karimák referenciaszabványa jól látható.

Alkalmazási szempontból az általános karimák csatlakoznak a készülék karimához, például a karimákhoz a szelepen, a karimákon és a szelep egészében, nem pedig a hegesztési csatlakozáson keresztül. A csövek kialakításában használt berendezések gyártásához felhasznált összes karimát szinte nem használják. A csuklós hegesztéshez és a szelephez, szivattyúhoz és egyéb berendezésekhez, amelyek a csővezetékhez hegesztve csatlakoznak, a fülfelület méretének és a megfelelő külső átmérőjű csőnek / daraboknak a falvastagsága közvetlenül a csatlakozásig hegeszthető.