A meleg formázási folyamat nyitott késekhez

A melegalakítási folyamat tervezése nyílt kések forgácsolásához

A 90-es típusú motorkerékpár 90 motorkerékpár aktív kovácsolását figyelembe véve, a hőmérséklet-extrudálási technológia elve szerint elemezzük az öntőforma-kovácsolás elemzését és a komplex alakú Open Die Kovácsolások hőmérsékletformáló folyamatát, és az összetett formát tárgyalunk. A hőálló extrúziós formázó kovácsolás nehézségek és kulcsfontosságú pontok kialakítása, a tényleges termeléssel kombinálva, a hőmérséklet-extrudálási folyamat tényleges előállításához. A gazdaságos és praktikus hőmérséklet-extrúziós fröccsöntő készletet tervezték, és bevezették a forma szerkezetet és a munkadarab elvét. A tömeggyártási vizsgálat azt bizonyította, hogy a hőmérséklet-extrudálás fröccsöntési eljárás a penészgördülő minőség és a stabilitás, a tömörödés és az öntőforma kialakítása szempontjából ésszerű, sokoldalú, nagy termelési hatékonysággal rendelkezik. Gear a gépipar széles körben használják, a teljesítmény igényeit a nagyobb átviteli alkatrészek, a legtöbb igényt a kovácsolás üres. Ezek közül néhány összetett alakú, a végét egy ütközéssel, és része a nem-párja felület kevesebb lehet vágás nélkül megfelel az igényeinek az Open Die Kovácsolás, a penész öntés folyamat felépítése technikai nehézséget. Általában a forma összetett geometriai alakja miatt a hagyományos forró kovácsolási eljárás könnyen előállítható kovácsolási hibák kialakításával, nehéz a minőségi követelményeknek való megfelelés, és a hőmérséklet-extrudálási technológia használata az egyik technikai nehézség, technikai nehézségeit. A meleg extrudálás forró extrudálás, a hideg extrudáláson alapul, néhány kisebb vágási folyamatot fejlesztett ki, deformációs hőmérséklet általában a szobahőmérséklet felett és a tartomány alatt lévő forró extrudálási hőmérsékletnek felel meg. Meleg extrudálás technológia bizonyos mértékig, mind a hideg és forró extrudálás előnyeit, hanem csökkenti saját hiányosságait. Mivel a fémet magasabb hőmérsékleti tartományban melegítik és préselik, lehetséges, hogy elhagyják a segéd folyamatot, például az előgyártást és a foszfátozást, ezáltal csökkentve a foszfátozási kezelés miatt a környezetszennyezés problémáját. Továbbá, mivel a vakolat deformációja, mint a hideg, amikor a kicsi, a formázási élet is magasabb lehet, mint a hideg extrudálás. Összehasonlítva a forró extrudálással, ugyanakkor leküzdeni az erős oxidációt a termék felületi minőségi problémáinak csökkentése miatt, így a termék mérete és mechanikai tulajdonságai jobbak, mint a forró extrudálás.

Az Open Die Forgings eljárás folyamatának kialakításában, az indokolatlan tényezők, mint például az üreg üregben való hatásának szelekciója gyakran fordul elő a reflow vagy konvekciós jelenségben, és ezáltal nyilvánvalóbb összecsukást eredményez. Hagyományos karima gyártási folyamat, amint azt a 2. ábra mutatja. A hajtogatási jelenség fokozatos emelkedése közötti arány fokozatosan csökken, éppen ellenkezőleg, a hajtogatási jelenség előfordulása magas lesz. A növekedés hl / o1 és o1 / o2 hüvelymérete h1 / o1 és o1 / o2 aránya, vagyis az üreg fokozatosan elmélyül, szűkíthető, nagymértékben csökkentheti a hajtogatás előfordulását, épp ellenkezőleg, a hajtogatási jelenség előfordulása magas lesz. A lyukasztás szélének sugara R fokozatosan növekszik, a hajtás előfordulási gyakorisága csökken, éppen ellenkezőleg, a hajtás előfordulási gyakorisága magas lesz. Azonban az R sugár csak a vak nagyobb átmérőjét érinti, de a kisebb átmérő kisebb átmérőjére gyakorolt ​​hatását.

Normális körülmények között a penész hőmérséklete 250 . A többszörös tűzgyártás folyamatában a tűz között kovácsolt öntőforma hőmérséklete szobahőmérséklet. És a következő tüzet a gyártás előtt újra kell telepíteni a penészt, fűtést, eltávolítást és egyéb kezelést, az utolsó tüzet a tűzzel a penészközpont kezelése után általában nem teljesen egybeesik. A felső szerszámüregben található nyitott kúpos késeket nem lehet teljesen behelyezni a felső szerszámüregbe, ami az eltérés oldalát összeomlik. Ennek a hajtogatási jelenségnek az előfordulása hasonló ahhoz, amit a kovácsolás deformációja okozott, de a kettő oka teljesen más. A fő módszer az, hogy minimálisra csökkentsék az öntőforma kovácsolásának tűzét a technológiai szint javítása érdekében

A modulban az Open Die Kovácsolások nem folyamatos, konvex alakúak, miután a Fire Open Die Forgings kezelés több tüzet nyitott meg, a lyukasztás és a lyukasztás élével és más tényezőkkel, a penészgombák általában különböző deformációs jelenségek. A következő tüzelési kovácsolás során, mivel a felső kalapálási központ ugyanaz, mint ez a tűz, a kialakított főnökök nem helyezhetők a felső szerszámüregbe, és az Open Die Forgings peremén. Összehajtható jelenséget eredményez, és annál több minél nagyobb az összecsukás előfordulási gyakorisága, annál súlyosabb a mértéke. Ezért a kovácsolási folyamat során minimálisra kell csökkenteni a tüzet, amennyire csak lehetséges, hogy tüzet formázzanak.