Kína kovácsolt ipari átalakítás és fejlesztése az út

Kína Forgácsolás az ipar átalakítása és korszerűsítése az út

A kovácsolás a cső vagy más csőszerelvény két részéből áll, beleértve a három összekötőt, a négy kötést, a kovácsolást, a könyökét, a fejet, a karimát és így tovább. Az ipari termékeket elsősorban a petrolkémiai, a földgáz, a hajógyártás, az elektromos energia és az orvostudomány területén használják fel, különösen olyan feltörekvő területeken, mint a tengeri hajózás és a nukleáris energia. A termékeket elsősorban a petrolkémiai ipar, a földgáz, a hajógyártás, az elektromos energia és az orvostudomány területén használják, különösen a tengeri hajózás és a nukleáris energia területén. Az űr nagy.

Az ipari Forgingss downstream iparág gyors fejlődése nagy átmérőjű, kompozit anyagokat, nagy teljesítményt és nagy megbízhatóságú szerelvényeket igényel. Jelenleg az ipari fémcső iránti energiaigény iránti kereslet elsősorban az általános teljesítményre, a csőszerelvények iránti igényre telepített hőteljesítmény alacsony technikai tartalma miatt csökkent. De a szélenergia-perem, a nukleáris csőszerelvények és a nagy átmérőjű, nem szabványos, nagyteljesítményű hőtechnikai csőszerelvények és egyéb kulcskomponensek még mindig hiányosak, egyesek a behozatalra támaszkodnak. Az urbanizáció felgyorsulása Kínában, az olaj- és gázmezők fejlesztése, a világ hajómegbízásainak átruházása, a tengeri erőforrások megteremtése és az atomerőművek építése nagyobb keresleti és kínálati hiányt eredményez a már rövid távú ellátási piac.

Elemzése a következő néhány évben az ország alacsony nyomású ipari fémcső éves fogyasztása 1,5 millió tonna, a nagynyomású ipari fém csőszerelvények éves fogyasztása mintegy 2,3 millió tonna, valamint export üzleti, a kínai ipari fémcső ipar az összes éves kereslet 4,5 millió tonna körül. A világ éves ipari fogyasztása a nagynyomású csőszerelvények legalább 23,4 millió tonna, a piaci kapacitása több mint 90 milliárd dollárt.

Rozsdamentes acél csőszerelvények kell egy bizonyos lejtő, vízellátás rozsdamentes acél csőszerelvények a legalacsonyabb ponton telepíteni a leeresztő cső vagy a kisülő szelep, rozsdamentes acél cső lejtése kell lejtőn a vízelvezető eszköz, hogy megkönnyítse a rozsdamentes acél cső áramlását és a karbantartási ürítés. A rozsdamentes acél csőszerelvényeket úgy kell beállítani, hogy azok megfeleljenek az alábbi követelményeknek: vízellátás rozsdamentes acél csőszerelvényeket kell felszerelni a folyadékáramlás irányában a rozsdamentes acélcsőnek összhangban kell lennie a meredekség irányával, egyenletesnek kell lennie, a meredekségnek egyenesen kell lennie. A vízellátásnak 0,002 ~ 0,005-es lejtésűnek kell lennie, általában biztosítania kell a 0,003-as meredekség és a vízkivezető lejtőjének lejtését.

A nagynyomású Forgingss gyártási folyamata először egy poligonális gyűrűs héjat hegesztett sokszög keresztmetszettel vagy egy sokszögű, rajongó alakú héjjal, mindkét végén zárt véggel. Miután a belső nyomást feltöltötték a nyomástartó közeggel, a belső nyomást alkalmazzák, és a keresztmetszet a sokszögtől a fordulóig változik, és végül körkörös gyűrűhéjvá válik. Szükség szerint egy kör alakú gyűrűs héj négy darab 90 kovácsolásra vagy hat 60 nagynyomású kovácsolásra vagy más nagynyomású kovácsolás specifikációira vágható, az eljárás alkalmas nagynyomású Kovácsolás átmérőjének és bélyegzésének előállítására. Kovácsolás Átmérő hossza nagyobb, mint 1,5 bármilyen nagyméretű Forgingss specifikáció, a nagy nemzeti szabvány Kovácsolás gyártása az ideális módszer.

A nagynyomású kovácsolás alkalmas a kőolaj, a földgáz, a vegyipar, a vízenergia, az építőipar és a kazán csővezetékrendszerére stb. A berendezés és a penészgödör költsége csövek nélkül is nyersanyagként menthető, és bármilyen nagy átmérőjű és viszonylag vékony falvastagság A fenti két ok miatt lerövidítheti a gyártási ciklust, a gyártási költség jelentősen csökken. Mivel nem igényel különleges felszerelést, különösen a nagyszabású nemzeti standard Forgings feldolgozáshoz. Billet a lapos vagy kifejlesztett felülete, így az anyag egyszerű, könnyű Garancia, könnyű összeszerelés és hegesztés