Elemzés a forgalommal foglalkozó iparág piacszerkezetéről és működési módjáról

Elemzés a forgácsolt iparág piaci szerkezetéről és működési módjáról

Elemzés a forgácsolt iparág piaci szerkezetéről és működési módjáról
A kovácsolások a Kovácsolt berendezések és a munkák (öntőformák) használatát jelentik a vak vagy gömb alakú műanyag deformációjának szerepével annak érdekében, hogy a Forgings feldolgozási módszerek bizonyos méretét, alakját és minőségét elérjék. Forgácsoló feldolgozás a fémszál-szervezés folytonosságának biztosítására, úgy, hogy a rostos szövetek és kovácsolások kovácsolása konzisztens, teljes fémvezetéket alakítson ki annak érdekében, hogy az alkatrészek jó mechanikai tulajdonságokkal és hosszú élettartammal rendelkezzenek. Ezért a Forgingss-t széles körben használják a repülőgépiparban, az autóiparban, a hajóépítésben, a gépekben, a fegyverekben, a petrolkémiai berendezésekben, a hatalomban és a kohászati ​​iparban.
Modern kovácsolás ipar Európában és az Egyesült Államokban és más fejlett országokban már száz éves a történelem, a korszerű Forgings technológia és Forgings technológia volt Németország, az Egyesült Államok, Japán és Oroszország és más országok monopólium. Kína kovácsolt ipari ipar indult a fejlettebb országok késő, számos kulcsfontosságú ingyenes kovácsolt termékek többnyire az importtól függ, de a gazdasági fejlettségi szint és a deviza lehetőségek növelése, Kína Forgings technológia és a technológiai fejlődés gyorsan halad, sok termék elért lokalizáció, Egyes termékek külföldre exportáltak, és versenyezhetnek hasonló termékekkel a fejlett országokban.
Először is, Forgings piacméret elemzés
A gazdasági fejlődés és a berendezések gyártása terén a haladás, Kína Forgings feldolgozóipar kezdett egy új időszak gyors fejlődés. Szerint az Új Világ Ipari Kutató Központ kiadta a "2017-2021 Kína Forgings ipari piacon speciális kutatási és fejlesztési trend elemzése jelentés", 2011-2016 Kína Forgings termelés 7,084,600 tonna 2011-ben 20.161.300 tonna, különösen 2014-ben nagyobb növekedési ütem .
Másodszor, Forgings fejlesztési minta elemzése
A Forgings technológiával foglalkozó globális forgalommal foglalkozó iparágtól, Németországtól, az Egyesült Államoktól, Oroszországtól és Japántól a Forgings technológia és a berendezések szintje a világ vezető pozíciójában, a világ nagyméretű high-end Forgings gyártásának hosszú távú monopóliumában van. Az elmúlt években Kínával, Indiával, Brazíliával és más fejlődő országokkal a gazdasági fejlődés, Kovácsolás ipari berendezések javítása érdekében a gyors Forgings kapacitás folyamatosan, néhány termékterületen és a fejlett országokban, hogy egyfajta verseny.
A reform és a megnyitás után, a nemzeti politikák ösztönzése és a piaci kereslet előmozdítása miatt, a kínai Forgings ipar gyorsan fejlődött. Jelenleg Kína Forgingss ipari berendezései a világ vezető szintjén voltak, a forgácskapacitások a világ élvonalában, a fő kulcsöntvények területén, és a Forgings áttörést is hozott, egyes termékek megszakadtak a külföldi monopólium mellett, de a kínai Forgings ipar a nyersanyagokban, a hőkezelő technológiában és a fejlett országokban Van egy bizonyos szakadék, amely korlátozza a kínai Kovácsoltvas ipar továbbfejlesztését.
Jelenleg Kína Forgings ipar általános versenyképes táj: a nagy állami tulajdonú átfogó Forgings vállalkozások a főváros, a berendezések és a személyzet előnyeit, és a hosszú távú termelés fő berendezések Forgings az ország Forgings, tapasztalat nagyon gazdag az iparág domináns pozíció; Rugalmas működés, a piaci képességekhez való alkalmazkodás érdekében, egyes piaci szegmensekben saját egyedi versenyelőny kialakításához.
Harmadszor, Forgings ipari üzleti modellelemzés
Kovácsolt iparág termékei különleges jellegéből adódóan, általában az egyedi darabokhoz. Ezért a Kovácsoltvas ipar általánosságban összhangban van a "gyártás termelésének" módjával, az ügyfelek tényleges szükségleteiknek megfelelően vagy egyes szabványok szerint "meghatározott" számú bizonyos Forgings termékek "testreszabásához", és egy bizonyos időtartamot. A kovácsolásipar a hozzáférési minősítés egyik fő működési jellemzője. A Forgingss termékek minõségét tekintve számos iparág magasabb, általában bizonyos iparági hozzáférési normákkal rendelkezik, annak érdekében, hogy fokozzák és megvédjék a kovácsolt vállalkozások által kínált termékek minõségét. Például az EU nyomástartó berendezések piacán a termékeknek át kell adniuk a PED vagy az AD2000 tanúsítványt. Néhány nagyvállalat az iparágban, mivel a csúcskategóriás termékek alkalmazását, a termelési vállalkozások tanúsításának szükségességét, sőt a gyártók gyártói számára is tanúsíttatni kell.