Ideges kovácsolt tengely

Ideges kovácsolt tengely

Ideges kovácsolt tengely duplex rozsdamentes acélból.

Termék részletek

Az ideges kovácsolás az egyik fő kovácsolási technika a gyárban. Mivel fejlett kovácsolási berendezésekkel és képzett kovácsmunkásokkal foglalkozunk, az ideges kovácsoláshoz szükséges termékek szakértője vagyunk, és a leginkább versenyképesek vagyunk az ideges kovácsolt tengelyek, speciális tengelyek, négyzetes tengelyek, fék vezérműtengelyei, rögzítők, csavarok, hosszabb csavarok, fél hátsó tengely, akasztórúd stb.


A kovácsolt kovácsolás a kovácsolás módja, melegítse csak a kerek rudak egyik oldalát vagy két oldalát, majd kovácsoljon és nyomja meg az egyik vagy mindkét oldalt, hagyja, hogy a hosszúság csökkenjen, a fejléc keresztezésének - keresztezése megnő. & nbsp;


Megzavarhatjuk a fémek tengelyeit acélban, ötvözött acélban, rozsdamentes acélban, duplex rozsdamentes acélban, szuper rozsdamentes acélban. A leghosszabb tengely, amelyet megtéveszthetünk, 6, 000 mm.


Várható az ideges kovácsolás, hőkezelési, CNC megmunkálási, esztergálási, marási munkákat is nyújthatunk.


Kérjük, keresse meg a feldolgozandó példaképeketideges kovácsolástengely.


Diagram to demonstrate  0010010 #39;Upset forging 0010010 #39; - see article


Diagram to demonstrate  0010010 #39;Upset forging 0010010 #39; - see article

Az egyik vezető kovácsműhely-gyártó és -szállító nagykereskedelemre testreszabott kovácsolt tengelyt forgalmaz? Akkor azonnal kapcsolatba léphet gyárunkkal.

Vizsgálat