Szélturbina tengely

Termék részletek

Szélturbinás tengely, turbina alapelv, turbina fő tengely.

Anyag: Az ügyfél igényei szerint főként a 42CrMo4 és 34CrNiMo6 anyagok.

Súly: legfeljebb 50 tonna.

Hossz: 6000mm-ig.

Átmérő: 3000 mm-ig.

Termelési képesség: 0,65MW-12MW.

Fő termelési folyamat: Kovácsolt, durva megmunkálás, hőkezelés (Q + T), CNC megmunkálás, esztergálás, fúrás, köszörülés, festés.

Szabvány: DIN, ASTM, ASEM, JIS, ISO, BS, API, EN.

Előnyök: Ügyfélkészítés, nehéz kovácsolás, nehéz CNC megmunkálás, esztergálás, fúrás, köszörülés. Rendelkezésre állnak a különleges anyagok az ügyfél igényeihez is, beleértve a rozsdamentes acélokat stb.

MI WIND TURBINES ÉS HOGYAN MŰKÖDIK?


A szél egy tiszta, szabad és könnyen hozzáférhető megújuló energiaforrás. A világ minden napján a szélerőművek megragadják a szél erejét és átalakítják azt villamos energiává. Egyre több szélturbinát építenek be világszerte.


A szélturbinák lehetővé teszik számunkra, hogy kihasználjuk a szél erejét és energiává alakítsuk. Amikor a szél fúj, a turbina lapjai az óramutató járásával megegyező irányba forognak, és energiát rögzítenek. Ez kiváltja a főtengelyt, összekötve a fogaskerékben lévő sebességváltóval, a centrifugáláshoz, a fő tengely a szélturbina egyik legfontosabb része. A sebességváltó elküldi ezt az energiát a generátornak, átalakítva villamos energiává. A villamos energia ezután a toronyba egy transzformátorba utazik, ahol a feszültségszintek a rácsra illeszkednek.

风电主轴01.jpg

风电主轴02.jpg

风电主轴03.jpg

风电主轴04.jpg

风电主轴05.jpg

A nagyméretű, szélessávú turbina tengellyel való nagykereskedelmet az egyik vezető Open Die Forgings gyártótól és beszállítótól fogják végezni? Ezután azonnal kapcsolatba léphet gyárunkkal.
Vizsgálat