Szél turbinatengely legyártása

Termék részletek

Szél turbina tengely, turbina elv tengely, turbina főtengely.

 

Anyaga: szerint az ügyfél kötelező, főleg az anyagok igen 42CrMo4 és 34CrNiMo6.

Súly: Legfeljebb 50 tonna.

Hossza: Legfeljebb 6000mm.

Átmérő: Akár 3000mm.

Termelési képesség: a 12MW 0.65MW.

Fő gyártási folyamat: kovácsolt, durva, forgácsolás, hő treatment(Q+T), CNC kész megmunkáló, esztergálás, fúrás, csiszolás, festés.

Szabvány: DIN, ASTM, ASEM, JIS, ISO, BS, API, EN.

Előnyök: Megrendel, nehéz kovácsolás, nehéz CNC megmunkálás, esztergálás, fúrás, köszörülés. Mi is az a különleges anyagok megfelelnek az ügyfél igények, beleértve a rozsdamentes acél, stb.

MIK AZOK A SZÉLTURBINÁK, ÉS HOGYAN MŰKÖDNEK?


Szél a tiszta, ingyenes és könnyen elérhető megújuló energiaforrás. Minden nap a világ szélturbinák elfog a szélenergia és átkonvertálja villamosenergia.  Egyre több és több szélturbinák telepíti világszerte.


Szélturbinák lehetővé teszi számunkra, hogy kihasználni az erejét a szél, és kapcsolja az energia. Ha fúj a szél, a turbinalapátok spin óramutató járásával megegyező, elfog energia. Ez váltja ki a főtengely, csatlakozik a sebességváltó belül a gondola, spin, a főtengely az egyik legfontosabb része a szélturbina. A sebességváltó küld a generátor, és átkonvertálja villamosenergia hogy az energia. Villamos energia majd utazik le a torony egy transzformátor, ahol feszültségszint beállítani, hogy megfeleljen a rács.

风电主轴01.jpg

风电主轴02.jpg

风电主轴03.jpg

风电主轴04.jpg

风电主轴05.jpg

Fogsz nagykereskedelmi testreszabott szél turbina tengely az egyik vezető nyílt Die kovácsolt anyagok gyártóinak és szállítóinak? Akkor is azonnal, hogy kapcsolatot üzemünkben.
Vizsgálat