Forró bélyegzőcsavar

Forró bélyegzőcsavar

Melegen lepecsételt és zárja meg a kovácsolt csavarokat.

Termék részletek

A forrasztott csavarok előnyei:

A szoros sajt kovácsolás kivételével, nagyon versenyképesek vagyunk a forró sajtolás területén is. A JINLUN kiváló kovácsolási berendezésekkel rendelkezik, tapasztalt munkavállalók kezelték a meleg sajtolást, az alkalmas acélkemencét és a rozsdamentes acélokat.

A legversenyképesebbek a speciális melegen sajtolt csavarok, rozsdamentes acél csavarok, duplex rozsdamentes acél csavarok, hosszabb csavarok 3000 mm-ig. Foglalhatunk speciális anyagokat vásárlóink számára.

Termékértékelési domain :

A melegen lepecsételt csavarok, amelyeket széles körben használnak repülőgépekhez, járművekhez, teherautókhoz, traktorokhoz, vonatokhoz, darukhoz, tengelyekhöz, építőipari gépekhez, nehézgépekhez stb.

Minőségi garanciavállaló :

A nyersanyagok kémiai elemének vizsgálata spektrométerrel, a hibák kimutatása mágneses porokkal és ultrahanggal. Ultrahangos vizsgálat előre megmunkálva. Keménységi vizsgálat.

Termelési kapacitás :

Körülbelül 10 000 tonna évente, 18 tonna műszakonként, 2 műszak naponta.

Kiegészítő szolgáltatások :

CNC megmunkálás és menetvágás saját műhelyünkben. Hőkezelt szövetkezeti gyárainkban, amelyek szakértők a fűtési lágyítási megoldások, a Q + T, az edzés stb. Területén.

Nagykereskedelemben fog testreszabott meleg sajtoló csavart szerepeltetni az egyik vezető kovácsműhely-gyártónál és -szállítónál? Akkor azonnal kapcsolatba léphet gyárunkkal.

Vizsgálat