Fogaskerék gyűrű kovácsolt

Fogaskerék gyűrű kovácsolt
Termék részletek

Fogaskerék gyűrű kovácsolt minőségi követelményeket támaszt. A nyersanyagok kell tennie az áttétel, tesztelés, makró vizsgálat, tesztelés, kémiai összetétel elemzés mikro. A a nyers kovácsolt, miután előre megmunkált, kellet volna csinál, az UT vizsgálat. Hőkezelés nemesítés előre megmunkált gyűrűk ura után kell csinálni keménység vizsgálatára, a mechanikai vizsgálatok és Metallográfiai elemzése.


Ahogy a szakértői szállító a varrat nélküli kovácsolt, és hengerelt a gyűrűk, készítettünk egy csomó fogaskerék gyűrű kovácsolt felszerelés ügyfeleink számára. A gyűrűk főként a típusú járművek, mint az autók, buszok, teherautók, stb.


A felszerelés gyűrűk készült hengerelt kovácsológép, előre megmunkált, hőkezelés, nemesített és megeresztett, CNC megmunkált hajtómű vágott és fogak edzett. Az anyagok elsősorban a gyűrűk C45, 40Cr, 41Cr4, 42CrMo4, 34CrNiMo6.


Mi is volt a kapacitás a machinings előtti forgácsolás, CNC forgácsolás, esztergálás, marás, fúrás, köszörülés, fonál, fogaskerék vágó, stb.


Ügyféllel a fő tevékenységünk. A prouducts főként exportra európai országban.1 2

3 4

Fogsz nagykereskedelmi testreszabott fogaskerék gyűrű kovácsolt egyik vezető kovácsolt, hengerelt gyűrű gyártók és szállítók? Akkor is azonnal, hogy kapcsolatot üzemünkben.
Vizsgálat