Rozsdamentes acél nikkel ötvözetből készült vakrugó cső karimák

A megrendelő igényei szerint különféle rozsdamentes acél karimákat szállítunk, nemcsak az EN, DIN, ANSI, BS, JB szabvány szerint gyártjuk a karimákat, hanem a megrendelő rajzainak és mintáinak megfelelően speciális és megrendelt karimákat is. Az anyagok elérhetőek: ...

Termék részletek

A megrendelő igényei szerint különféle rozsdamentes acél karimákat szállítunk, nemcsak az EN, DIN, ANSI, BS, JB szabvány szerint gyártjuk a karimákat, hanem a megrendelő rajzainak és mintáinak megfelelően speciális és megrendelt karimákat is.

Elérhetőek az anyagok: 316L, 304L, F316L, F304L, 1.4432, 1.4418, 1.4404, 1.4301, 1.4462, 2205, F51 stb. Karimaink: hegesztett nyak karima, csúszásgátló karimák, csavaros karimák, Hegesztett karimák stb.

Üzemünknek nagy gépek vannak, és képesek a legtöbb karimázási igényt kielégíteni. Képesek voltak a karimákat a 15 mm-től a 1500 mm-es (60 '') névleges furatig és az ANSI B 16.5 és az MSS, az SP44 A és B szabványokig megmunkálni. Csakúgy, mint az API6A, a Compact karimák vagy az ügyfelek saját igényei.

Próbáljon meg tőlünk, csak rajzot vagy szabványt kell küldenie nekünk, mi leszünk a megfelelő partner a karimák területén.


Ön a nagyméretű, rozsdamentes acélból készült nikkelötvözet-meghajtású nagynyomású csőgyűrűket a vezető karimák gyártói és beszállítói közül szeretne forgalmazni? Ezután azonnal kapcsolatba léphet gyárunkkal.

Vizsgálat