904L rozsdamentes acél karima

904L rozsdamentes acél karima

A kovácsolt karimák 904L szuper rozsdamentes acélból készültek, CNC-vel megfordítva és fúrva.

Termék részletek

A 904L rozsdamentes acél karimák előnyei:

A JINLUN kiváló kovácsolási berendezésekkel rendelkezik, a tapasztalt munkavállalók 904L rozsdamentes acél kovácsolással foglalkoznak, az alkalmas kemence pedig a 904L rozsdamentes acélt melegíti.

A legtöbb gyártó számára nagyon nehéz a 904L rozsdamentes acél karima jól kovácsolni, a 904L anyag kovácsoláskor könnyen repedhet. Hosszú tapasztalatokkal és fejlett technológiával sok 904L rozsdamentes acélt kovácsoltunk sikeresen, általában a 904L kovácsolókarimákat 4-5 alkalommal kell nyomni, ez azt jelenti, hogy a nyers kovácsolást vissza kell juttatni a kemencébe 4-5 melegítéshez. alkalommal, a normál rozsdamentes acél esetében csak legfeljebb kétszer kell sajtolni.

Termékértékelési domain :

Ezt a 904L rozsdamentes acél karimát széles körben használják kőolaj- és petrolkémiai berendezések, vitriololajok tárolására és szállítására szolgáló berendezésekhez, erőmű füstgáz-kéntelenítő készülékéhez, szerves sav kezelő rendszerhez, tengervíz kezelő berendezésekhez, tengervíz hőcserélőhöz, papíriparhoz, kénsavhoz , salétromsav-berendezések, sav- és gyógyszeripar, valamint egyéb vegyi berendezések, nyomástartó edények, élelmiszer-ipari berendezések, centrifugális gépek, reaktorok stb.

 

Minőségi garanciavállaló :

A nyersanyagok kémiai elemének vizsgálata spektrométerrel, a hibák kimutatása mágneses porokkal és ultrahanggal. Ultrahangos vizsgálat előre megmunkálva. A nyers kovácsdarabok méretének mérése különféle eszközökkel.

A szabványos karimák kivételével a 904L rozsdamentes acél karimákat a vevő rajzai vagy mintája szerint gyárthatjuk.


904L rozsdamentes acél

A 904L rozsdamentes acél alacsony széntartalmú ötvözetű austenién minőségű SS. Kiváló korrózióálló tulajdonságok miatt széles körben használják.

A hagyományos króm rozsdamentes acélok nikkelből állnak. A 904L SS azonban egyedülálló a réz hozzáadásával. Ez adja meg a nem-mágneses fokozat kitűnő szilárdságát, alakíthatóságát és hegeszthetőségét. Ez a nem stabilizált nagy ötvözet ellenáll a korróziós repedéseknek és a repedések korróziójának.


Vizsgálat