Rozsdamentes acél speciális kovácsolt alkatrészek

A rozsdamentes acél kovácsolás az egyik legfontosabb termékünk. Hosszú tapasztalatunk volt a rozsdamentes acélból készült termékek gyártásában. A rozsdamentes acélok kovácsolása során kétféle gyártási módot használunk: nyitott kovácsolt és kovácsolt. Nem csak a normál rozsdamentes acélok, ...

Termék részletek

A rozsdamentes acél kovácsolás az egyik legfontosabb termékünk. Hosszú tapasztalatunk volt a rozsdamentes acélból készült termékek gyártásában. A rozsdamentes acélok kovácsolása során kétféle gyártási módot használunk: nyitott kovácsolt és kovácsolt.

Nem csak a normál rozsdamentes acélok, mint például a 316, 316L, 304, 304L, 1.4301, 1.4404, 1.4418, 1.4432, 1.4462, 2205, F51, ANSI, EN szabványok. Megkaptuk a megfelelő partnert, hogy mindenféle rozsdamentes acélt szállítson nekünk.

Fejlett technikáink és felszereléseinknek köszönhetően teljes jogkörökkel rendelkeztünk a nagy nehézségekkel küzdő termékek, például a vékony falú kovácsolások, a komplex kovácsolások és a nehéz kovácsolások számára.

A megmunkálási felületek kivételével felhúztuk a többi felületet, így a rozsdamentes acélból készült forgácsoló felületek nagyon szépek.

Megvettük a CNC megmunkáló központokat, a CNC esztergákat és egyéb megmunkáló berendezéseket, így képesek vagyunk a kész rozsdamentes acél kovácsolókat ellátni.


Ön megy a nagykereskedelmi rozsdamentes acél speciális kovácsolás alkatrészeket az egyik vezető Drop Forgings gyártók és beszállítók? Ezután azonnal kapcsolatba léphet gyárunkkal.

Vizsgálat