Motorizált nagysebességű géporsók

A motorizált nagysebességű frekvenciaváltó orsók széles körben használatosak a CNC gépeken, megmunkáló központokban, gépi penészfeldolgozó központokban, megmunkáló szerszámokban, fafeldolgozó gépeknél, centrifugál gépeknél, szemüvegmegmunkálásnál, ecsetkészítésnél, zárszerkezetnél és más iparágakban. A motoros orsókat az alacsony zajszint, a kicsi ...

Termék részletek

A motorizált nagysebességű frekvenciaváltó orsók széles körben használatosak a CNC gépeken, megmunkáló központokban, gépi penészfeldolgozó központokban, megmunkáló szerszámokban, fafeldolgozó gépeknél, centrifugál gépeknél, szemüvegmegmunkálásnál, ecsetkészítésnél, zárszerkezetnél és más iparágakban.

A motoros orsókat alacsony zajszint, kis vibráció, nagy nyomatékerő és stabil működés jellemzi, amelynek sebessége akár 0,01-0,1 millió fordulat / perc és a teljesítmény akár 30 kW.

A precíziós megmunkáló berendezésekkel, a tudományos és ésszerű folyamattechnológiákkal, a fejlett vizsgálati módszerekkel és az első osztályú összeszerelési technológiával együtt a nagy pontosságú és nagysebességű kerámia golyóscsapágyakkal a cég a nagysebességű motorokat, Motoros orsók fúráshoz, őrléshez, köszörüléshez és faragáshoz.


Ön a nagygépes nagysebességű gépi nagycsavarok nagykereskedelmére készül az egyik vezető elektromos gép gyártótól és szállítóktól? Ezután azonnal kapcsolatba léphet gyárunkkal.

Vizsgálat